Over ons

Bekkenzorg Kollum is een praktijk voor Bekkenfysiotherapie.

Bekkenzorg Kollum biedt gespecialiseerde fysiotherapie aan in de regio Kollum, Oudwoude, Kollumerzwaag, Westergeest, Triemen, Anjum, Ee, Kollumerpomp, Warfstermolen, Munnekezijl, Zoutkamp, Burum, Pieterzijl, Grijpskerk, Visvliet, Stroobos, Gerkesklooster, Buitenpost, Twijzel. Uiteraard bent u ook van harte welkom als uw woonplaats hier niet bij staat!

In het Corpushuys in Kollum is naast Bekkenzorg Kollum ook Chiropractie Esphina en (bekken) oefentherapeut Jannie Postma werkzaam. Zonodig zal u worden voorgesteld om een gezamenlijk behandelplan op te stellen.

Bij ons staan zorg en aandacht voorop. We nemen ruim de tijd om uw klachten te inventariseren en hechten waarde aan een persoonlijk behandelplan. Bij Bekkenzorg Kollum kunt u rekenen op een doelmatige en efficiënte behandeling door bekkenfysiotherapeuten die werken volgens de meest recente inzichten.

Bekkenfyiotherapie is een specialisatie binnen de reguliere Fysiotherapie. Een geregistreerd bekkenfysiotherapeut heeft na het behalen van het diploma voor Fysiotherapie een 3 jaar durende specialisatie-opleiding gevolgd.

Renske Arends-Smit

Bij Bekkenzorg Kollum is Renske Arends-Smit uw bekkenfysiotherapeut.

Renske heeft inmiddels jaren ervaring en is Master of Science in de bekkenfysiotherapie. Naast de reguliere werkzaamheden als bekkenfysiotherapeut heeft ze ook ervaring als Perfect Pilates-docente, en is ze ZwangerFit-docente. Ze is geschoold in de NIMOC-methode.

Ze heeft aanvullende opleidingen gedaan over het gebruik van het Medical Taping concept en Dry Needling in de fysiotherapie. Daarnaast wordt ook TENS ( Transcutane Electrische Neurostimulatie) met enige regelmaat gebruikt.

De Sylo Pen is een hulpmiddel waar in de praktijk ook gebruik van wordt gemaakt.

Daarnaast volgt ze regelmatig cursussen en nascholingen, waaronder de jaarlijkse MAPLe-dag.

Renske staat ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister en is BIG-geregistreerd.

 

Gerlieke Dijkstra

Gerlieke is de vaste waarneemster in de vakanties, en bij ziekte. Gerlieke is geregistreerd bekkenfysiotherapeut. Ook Gerlieke is geschoold in de NIMOC-methode. Gerlieke staat ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister en is BIG-geregistreerd. Gerlieke werkt bij Bekkenzorg Zuidhorn

Samenwerking

Bekkenzorg Kollum werkt samen met verschillende zorgverleners in de regio Kollum, waaronder:

Bekkenzorg Kollum is gevestigd in het Corpushuys aan de Putstraat 18a te Kollum (kaart).

Openingstijden

Bekkenzorg Kollum is geopend op werkdagen van 8.00 - 18.00 uur. 1 avond per week is de praktijk tot 21.00 uur geopend.

Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Neem contact op >