Vergoedingen

Sinds een aantal jaar hebben wij besloten geen contracten meer te tekenen met zorgverzekeraars die eisen stellen waardoor wij niet de kwaliteit van zorg kunnen leveren die wij zo belangrijk vinden.

Voor 2023 hebben wij wél contracten getekend met:

  • ONVZ
  • ASR (incl. De Amersfoortse, Ditzo)
  • DSW (incl. Stad Holland, In Twente)

Wat betekent dit voor u?
Indien u in 2023 voor één van deze zorgverzekeringen kiest, betekent dit voor u als patiënt dat wij de kosten voor een behandeling rechtstreeks bij uw verzekeraar kunnen indienen. U krijgt dan, afhankelijk van de door u gekozen aanvullende verzekering, de kosten vergoed.

Kiest u voor een zorgverzekeraar met wie wij géén contract hebben getekend, dan kunt u na afloop van de behandeling pinnen. Vervolgens kunt u zelf de kosten van de behandeling bij uw verzekeraar declareren. U krijgt dan, ook hierbij afhankelijk van de door u gekozen aanvullende verzekering, een deel van de kosten vergoed.

Heeft u een restitutiepolis, dan betekent dit dat u vrij bent om de behandelaar te kiezen die u wenst. U krijgt dan meestal het grootste deel van de kosten (soms zelfs 100%) vergoed.

Wilt u weten welke vergoeiding uw verzekering rekent? Klik hier voor een overzicht. Mocht u vragen aan ons hebben, dan zijn wij te allen tijde bereid deze te beantwoorden.

Tarieven

Dit zijn de tarieven voor 2024, u kunt deze per PIN voldoen. De factuur ontvangt u per mail, desgewenst op papier, en kunt in indienen bij uw verzekering.

  • Intake bekkenfysiotherapie
€ 57,50
  • Behandeling bekkenfysiotherapie
€ 57,50
  • Intake, onderzoek en behandeling bekkenfysiotherapie (na overleg)
€ 115
  • Behandeling bekkenfysiotherapie aan huis/inrichting
€ 75
  • Niet nagekomen afspraak
€ 42,50

Het komt voor dat mensen hun afspraak vergeten, of dat er te laat wordt geannuleerd. Vanuit Bekkenzorg Kollum is er veelal begrip voor de situatie. De gereserveerde tijd kan echter op het laatste moment niet meer opgevuld worden door een andere patiënt. Wij willen graag groeiende wachttijden voorkomen en ook bij acute klachten zo spoedig mogelijk kunnen helpen. Gaten in de agenda zijn zonde voor mensen die graag eerder hadden willen komen. Daarom vragen wij u om een afspraak meer dan 24 uur van te voren af te zeggen als dit noodzakelijk is. Er kunnen anders kosten in rekening worden gebracht.

Komt u er niet uit met bovenstaande informatie, neem dan gerust contact op!

 

Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Neem dan contact met ons op.